Om Meg

Mange menn kommer til et visst punkt i livet hvor de møter en krise. Det er overgangsalderen som setter inn og den stakkars mannen føler seg fortapt og desillusjonert. Mange overlever denne overgangsfasen uten større mèn, andre må ha en dramatisk forandring i livet hvis det i det hele tatt skal være noe vits i å fortsette. For min del var det ikke nok å kjøpe motorsykkel og ta en hårtransplantasjon, jeg måtte ha en grunnleggende forandring i hele mitt liv. Løsningen for meg ble økologisk landbruk.

At jeg plutselig skulle bli bonde falt ikke helt i god jord hjemme, men da min ektefelle skjønte at jeg mente alvor tente hun litt på idèen selv også. Vi er helt i begynnelsen av vårt prosjekt, vi har mye å lære, mange feil å gjøre og erfaringer å høste. Men vi vet begge to at det var et riktig valg og våre voksne barn støtter oss fullt ut. De bor fortsatt i byen, men gleder seg over vårt prosjekt og ser frem til å kunne sende sine egne barn til bestemor og bestefar på landet.

Jeg vil skrive om mitt prosjekt alt ettersom det utvikler seg. Økologisk landbruk er en dette prosjektet, en økologisk livsstil og generell livsglede er derimot hovedtemaet. Min ektefelle har blitt overmåte interessert ettersom hun har lært og forstått hva det er jeg prøver å oppnå og er nå like engasjert som jeg.